Levering og Pakkesporing

Lagervarer sendes normalt i løpet av en til to virkedager. Levering tar som regel 2 virkedager .Sjekk ordrebekreftelsen din for nærmere detaljer. Tidspunktet du bestiller avgjør når vi kan plukke, pakke og sende din ordre.

Brevsending er ikke sporbar og levering tar som regel 2-4 virkedager.

Pakkesending er sporbar og levering tar som regel 1-2 virkedager.

Er vi utsolgt for varene, får du oppgitt ny dato for når varene kommer inn til oss på en oppdatert ordrebekreftelse. Husk at det normalt tar en dag fra denne dato til varene blir klargjort for forsendelse. Legg også merke til at du kan ha en annen dato på din ordrebekreftelse enn det som vises på web, siden vi tildeler utsolgte varer etter hvert som vi mottar bestillinger.

Når varene er klargjort for forsendelse fra vårt lager, sender vi en leveringsbekreftelse pr e-post til adressen du har oppgitt. Leveringsbekreftelsen sendes før transportøren henter varene hos oss, derfor kan det ta opp til 24 timer før pakken kan spores. For å spore forsendelsen din, kan du bruke Pakkesporing direkte fra ordrestatus på «Min side» slik at du slipper å kontakte oss for å finne ut hvor pakken er. Vi bruker Posten Bring til våre levering. Sporing kan gjøres på www.bring.no